V-Web B.V.
Sisalbaan 13i
2352AZ Leiderdorp

Ontwikkeling

Wij richten ons op de ontwikkeling van websites en webshops op basis van Wordpress en Joomla met verschillende krachtige frameworks als fundament. Zowel Wordpress als Joomla gelden als technisch sterke platforms. Naast de ontwikkeling van maatwerk websites en webshops zijn wij in staat specifieke functionaliteit in de vorm van extensies of koppelingen in-house te ontwikkelen.

Daarnaast helpen wij bedrijven met het optimaliseren van websites en webshops. Betere prestaties, beter vindbaar of een WCAG-traject? Onze specialisten bekijken graag de mogelijkheden met u.

Website Ontwikkeling

Websites

Van uitgebreide websites voor het MKB tot corporate oplossingen met wereldbereik en alles daar tussenin en omheen. Maatwerk dat aansluit op uw bedrijf en doelstelling. Daag ons uit, we denken graag met u mee.

Webshop Ontwikkeling

Webshops

Een webshop als verlengstuk van uw fysieke winkel, het starten van een online verkoop imperium of toe aan iets nieuws voor uw bestaande business? Wij hebben de tools en kennis om er iets geweldigs van te maken.

Website en Webshop Optimalisatie

Optimalisatie

Onder het mom "dat kan beter" helpen wij bedrijven hun websites en webshops te optimaliseren en als verlengstuk te fungeren voor interne IT afdelingen die de verantwoordelijkheid dragen voor het online voorkomen van hun bedrijf.

Klaar voor de volgende stap?

Wij bespreken graag uw visie en wensen voor de ontwikkeling of optimalisatie van uw website of webshop.

Wij komen graag langs voor een kop koffie of nodigen u graag uit bij ons op kantoor in Leiderdorp!