Waar Wordpress ooit begon als laagdrempelige blog oplossing, is het inmiddels uitgegroeid tot een krachtig en professioneel website CMS dat nog altijd aan populariteit wint. Ook steeds meer kleine en grote bedrijven benutten de mogelijkheden die Wordpress te bieden heeft.

De keerzijde hiervan is dat Wordpress een gewild doelwit blijft voor menig hacker. Een potentieel lek kan immers tot veel schade leiden, iets wat helaas veel voorkomt. Gelukkig is hier genoeg aan te doen. Door op tijd uw CMS te updaten, beveiligen, monitoren en periodiek veilig te stellen d.m.v een backup worden veel problemen voorkomen. V-Web heeft een uitgebalanceerd onderhoudsprogramma ontwikkeld waarmee wij aan deze 4 belangrijke pijlers voldoen.

Wordpress
Premium Onderhoud
  • Core updates binnen 48 uur uitgevoerd
  • Security updates binnen 24 uur uitgevoerd
  • Updates van componenten
  • Website Application Firewall
  • Back-ups + automatisch planning
  • 10% korting op website ontwikkeling
Tijdelijk
€29,95€26,95
per maand/website
Snelle Wordpress Core updates
altijd binnen 48 geïnstalleerd
24/7 Monitoring
altijd inzicht in uw website
Geavanceerde firewall
optimale website bescherming
Back-up installatie
omdat geen site zonder kan

Professioneel beheer van uw Wordpress website

Door periodiek en vakkundig onderhoud te combineren met preventieve beveiligingsmaatregelen, 24/7 monitoring en een betrouwbaar back-up schema hebben we een krachtig onderhoudsprogramma ontwikkeld voor alle soorten Wordpress websites. Inmiddels vertrouwen zowel kleine als grote ondernemingen op de kracht en flexibiliteit van ons en onze onderhoudsprogramma's. Wanneer gaan we u hierbij helpen?

Snelle Core Updates

V-Web Wordpress Core UpdatesHet gebruik van Wordpress blijft onverminderd groeien. Door de enorme hoeveelheid websites met Wordpress als basis groeit de hoeveelheid aanvallen op deze websites gestaag mee. Om Wordpress zo veilig mogelijk te houden worden er periodiek updates van het CMS uitgebracht waarmee zowel potentiële lekken worden gedicht alsmede nieuwe functionaliteit wordt uitgerold. Snelle implementatie van deze updates is cruciaal, daarom zorgt V-Web voor implementatie van nieuwe updates binnen 48 uur na uitgifte! Dat is vele malen sneller dan concurrerende diensten waarbij updates veelal eens per maand worden uitgevoerd. Niet erg handig wanneer een update een belangrijk lek dicht.

onderhoud features updates

24/7 Wordpress website monitoring

onderhoud features monitoring

onderhoud features monitoringDe omstandigheden waarin uw website zich bevindt veranderen continue. Zo zijn er perioden van relatieve rust en momenten waarbij uw website onder vuur kan komen te liggen en tot problemen kunnen leiden. Door uw website continue te monitoren worden potentiële dreigingen snel opgemerkt en kan gerichte actie ondernomen worden.

Met het monitoren van uw website wordt ook gekeken naar de algehele configuratie van uw site en worden mogelijkheden tot optimalisatie aan het licht gebracht. Zo wordt bijvoorbeeld uw htaccess bestand, mappen en bestanden, cache configuratie, actieve en inactieve gebruikers en server configuratie nagelopen. Op deze manier houden we een actueel beeld van uw website en sturen bij waar nodig.

Website Application Firewall

V-Web Wordpress Website FirewallUw website wordt vele malen per dag op de proef gesteld, met name vanuit een veiligheidsoogpunt. Zo kan bijvoorbeeld op relatief eenvoudige wijze de toegang tot de "backend" van uw website worden "getest" door het uitvoeren van vele (geautomatiseerde) inlogpogingen. Ook op basis van specifieke IP-adressen, locatie van een gebruiker of historisch gebruikersgedrag zijn er bezoekers die u liever buiten de deur wilt houden.

Onze "Website Application Firewall" zorgt voor uitgebreide bescherming tegen een scala aan mogelijke aanvallen op uw website en specifieke beveiligingsuitzonderingen. Alle detecties worden verzameld en door V-Web bekeken. Op basis hiervan wordt de beveilging van uw website mogelijk aangepast of (tijdelijk) aangescherpt.

onderhoud features firewall

Wordpress website back-up

onderhoud features backup

V-Web Wordpress Website Back-upEen back-up is niet alleen iets waar u in geval van nood een beroep op kunt doen, ook in situaties waarin u misschien zelf een foutje heeft gemaakt bewijst een goede en recente back-up zijn waarde. Wij zorgen ervoor dat u website periodiek een back-up produceert en deze op verschillende locaties (fail-safe) wegschrijft. Indien er zich onverhoopt problemen op uw website voordoen dan heeft u zelf de mogelijkheid makkelijk en snel een back-up naar keuze terug te zetten.

Compleet Wordpress website onderhoud, beveiliging & back-ups |
€29,95 €26,95
per maand/website