V-Web B.V.
Sisalbaan 13i
2352AZ Leiderdorp

Wordpress Onderhoud & Beveiliging

Waar Wordpress ooit begon als laagdrempelige blog oplossing, is het inmiddels uitgegroeid tot een krachtig en professioneel website CMS dat nog altijd aan populariteit wint. Ook steeds meer kleine en grote bedrijven benutten de mogelijkheden die Wordpress te bieden heeft.

De keerzijde hiervan is dat Wordpress een gewild doelwit blijft voor menig hacker. Een potentieel lek kan immers tot veel schade leiden, iets wat helaas veel voorkomt. Gelukkig is hier genoeg aan te doen. Door op tijd uw CMS te updaten, beveiligen, monitoren en periodiek veilig te stellen d.m.v een backup worden veel problemen voorkomen. V-Web heeft een uitgebalanceerd onderhoudsprogramma ontwikkeld waarmee wij aan deze 4 belangrijke pijlers voldoen.

Al vanaf
€17,95 per/maand
 
Chat met onze experts
Ma - Vrij (9:00 tot 17:00)
Start een chat
 
Direct contact
Ma - Vrij (9:00 tot 17:00)
Bel: 071 - 203 240 8
 
Stuur een bericht
Snel antwoord van een specialist
Contact

Dit mag u verwachten

Snelle core updates

U website wordt binnen 48 uur voorzien van de laatste updates. Geen 1x per week praktijken, gewoon wanneer ze uitkomen en wij deze getest hebben.

24/7 Monitoring

Uw website wordt d.m.v. van onze geavanceerde systemen volledig gescand. Zo kunnen wij u ook verder informeren omtrent het optimaliseren van uw website.

Snelle support

Onze experts staan snel voor u klaar. U ontvangt voorrang bij support en we zijn altijd via telefoon of chat bereikbaar!

Gebruik Extensies

U maakt kosteloos gebruik van een groot aantal betaalde extensies en wij zorgen voor het onderhoud. Dat scheelt u op jaarbasis een hoop geld.

Professioneel advies

Wij hebben continu een actueel beeld van uw website en signaleren d.m.v. onze systemen punten van verbetering die we graag aan u voorleggen.

Wekelijkse deepscan

Elke week onderwerpen wij uw website aan een deepscan waarmee we niet alleen potentiële problemen signaleren maar ook verbeterpunten aan het licht brengen.

Wordpress Onderhoud Plannen en Prijzen

Van kleine professionele websites tot tot hele grote websites waar alles op en aan zit, wij hebben altijd een plan dat past. Specifieke wensen of eisen? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

Maandelijks Jaarlijks

Veilig

De basis voor elke veilige professionele website
 • Core Wordpress updates binnen 48 uur
 • 24 / 7 Monitoring
 • Wekelijkse deepscan
 • Uitgebreide firewall
 • Service SLA 1 (8x5x12)

Premium

Maatwerk website vraagt om maatwerk onderhoud en beveiliging
 • Core Wordpress updates binnen 24 uur
 • 24 / 7 Monitoring
 • Wekelijkse deepscan
 • Uitgebreide firewall
 • Service SLA 3 (8x5x3)
 • Firewall optimalisatie
 • Website back-ups (lokaal + extern)
 • Gratis gebruik betaalde extensies
 • Extensie updates
 • 5% Korting op ontwikkeling

Kosteloos gebruik van betaalde extensies

Met onze "Standaard" of "Pro" programma's zijn een groot aantal (betaalde) extensies inbegrepen in uw onderhoudsprogramma. Betaalt u reeds voor deze extensies dan kunnen wij deze licenties overnemen waardoor u direct deze kosten bespaart.

Maakt uw website gebruik van de gratis versie van een bepaalde extensie dan wordt deze door ons geupgrade naar de professionele versie. Vraag onze specialisten voor een actueel overzicht welke extensies wij aanbieden. Wij breiden ons aanbod graag uit en staan open voor suggesties!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Veelgestelde vragen

Wanneer worden updates uitgevoerd?

Zodra een Wordpress update beschikbaar komt wordt deze direct door onze specialisten op een testomgeving gecontroleerd. Zodra wij onze controles hebben doorlopen wordt gestart met het uitrollen van de update naar de websites van onze klanten.

Meer informatie?

Vragen over het onderhoud van uw Wordpress website of webshop?

Chat of bel op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 direct met onze experts of stuur ons een bericht!