V-Web B.V.
Sisalbaan 13i
2352AZ Leiderdorp

Magento Patch Installatie Service

Magento geldt als één van de populairste Open Source webshop systemen momenteel beschikbaar. Om het CMS zo veilig en beschermt mogelijk te maken worden er periodiek "patches", of updates, uitgebracht waarmee specifieke lekken gedicht worden. Om uw webshop zo veilig mogelijk te houden wordt het installeren van patches binnen afzienbare tijd na uitgifte daarom sterk aangeraden.

De V-Web "Magento Patch Installatie Service"heeft als doel Magento webshop eigenaren te ontzorgen. De installatie van de patches wordt geheel door ons verzorgt zonder dat u hier omkijken naar heeft. En dat tegen een vaste lage prijs, ongeacht het aantal patches.

Al vanaf
€34,95 per/maand
 
Chat met onze experts
Ma - Vrij (9:00 tot 17:00)
Start een chat
 
Direct contact
Ma - Vrij (9:00 tot 17:00)
Bel: 071 - 203 240 8
 
Stuur een bericht
Snel antwoord van een specialist
Contact

Dit mag u verwachten

Snelle core updates

U website wordt binnen 48 uur voorzien van de laatste updates. Geen 1x per week praktijken, gewoon wanneer ze uitkomen en wij deze getest hebben.

24/7 Monitoring

Uw website wordt d.m.v. van onze geavanceerde systemen volledig gescand. Zo kunnen wij u ook verder informeren omtrent het optimaliseren van uw website.

Snelle support

Onze experts staan snel voor u klaar. U ontvangt voorrang bij support en we zijn altijd via telefoon of chat bereikbaar!

Gebruik Extensies

U maakt kosteloos gebruik van een groot aantal betaalde extensies en wij zorgen voor het onderhoud. Dat scheelt u op jaarbasis een hoop geld.

Professioneel advies

Wij hebben continu een actueel beeld van uw website en signaleren d.m.v. onze systemen punten van verbetering die we graag aan u voorleggen.

Wekelijkse deepscan

Elke week onderwerpen wij uw website aan een deepscan waarmee we niet alleen potentiële problemen signaleren maar ook verbeterpunten aan het licht brengen.

De toekomst van Magento 1

Vanaf de zomer van 2020 wordt de ondersteuning voor Magento 1 stopgezet. Dit betekent dat er voor het CMS officiële updates, of patches, meer worden uitgebracht. Dit heeft een grote impact op de veiligheid van uw Magento 1 webshop.

Voor veel webshop eigenaren is een overstap naar Magento 2 niet altijd haalbaar of logisch. Magento 2 is immers een zeer uitgebreid pakket dat zich steeds meer richting enterprise gebruik lijkt te bewegen. Een alternatief als Wordpress is daarom een interessante mogelijkheid en het overwegen waard.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Veelgestelde vragen

Wanneer worden updates uitgevoerd?

Zodra een Joomla update beschikbaar komt wordt deze direct door onze specialisten op een testomgeving gecontroleerd. Zodra wij onze controles hebben doorlopen wordt gestart met het uitrollen van de update naar de websites van onze klanten.

Meer informatie?

Vragen over het onderhoud, gebruik of toekomst van uw Magento webshop?

Chat of bel op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 direct met onze experts of stuur ons een bericht!